VÄLJ DITT DRIVHUS

Stanna kvar på Drivhuset Norden
Norden
SV

Att minska miljöpåverkan och främja hållbara metoder och produkter. Miljömässigt värdeskapande, även kallat ”environmental value creation” på engelska, syftar på företagsstrategier och handlingar som strävar efter att skapa positiva miljöeffekter samtidigt som de upprätthåller eller förbättrar sin verksamhet. Det innebär att företag aktivt arbetar för att minimera negativa miljöpåverkningar och samtidigt främja hållbarhet och miljöskydd.


Läs om en av våra stjärnor här


Cohabit hyr ut begagnade möbler för att göra hållbar konsumtion tillgänglig, prisvärd och bekväm för alla. Det riktar sig särskilt till internationella studenter som behöver möblera ett hem på distans under en kortare period, som 6 till 12 månader.

Med vägledning och coachning från Drivhuset skickades idén in för Leapfrogs-stipendiet och blev antagen. Som förberedelse inför pilotprojektet deltog Cohabit-teamet i Drivhusets Level-up program, ett för-inkubatorprogram som genomfördes av Drivhuset och hjälpte till att utveckla affärsmodellen.

Kolla in Cohabits webbplats och kanske hittar du några begagnade möbler själv här!

I augusti 2023 är Cohabit ett registrerat företag som erbjuder sina tjänster i Malmö och Lund. Studenter erbjuds prisvänliga paket med nödvändiga möbler som är kvalitetssäkrade, levererade till lägenheterna och hämtade vid slutet av hyresperioden.

Se mer här:
Du kan besöka webbplats på www.cohabit.se och följa dem på Instagram, Facebook och LinkedIn. Du är välkommen att skriva till killarna här hello@cohabit.se.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Jag vill ha stöd
Jag vill bli partner