VÄLJ DITT DRIVHUS

Stanna kvar på Drivhuset Norden
Norden
SV

Drivna tjejer som effektiviserar handeln av närproducerat!

Drivhuset kan stolt presentera entreprenörerna bakom företaget Farm No Harm, Sophie och Luisa. En digital marknadsplats för att förenkla, förnya och effektivisera handeln av närproducerat!

Sverige har många råvaror och produkter som bör hyllas, uppmärksammas och bli mer lättillgängligt för alla. Affärsidén har växt fram under pandemin när många traditionella marknader har tvingats att ställas in och medvetenheten kring konsumtion växte drastiskt. 

“Vår vision är att göra närproducerade produkter mer tillgängligt och samtidigt inspirera till en mer klimatsmart livsstil. Vi behöver bli mer medvetna om vår planet och följa de tydliga incitament som finns för att förändra vårt sätt att konsumera mat”.

Visionen är att det ska vara enkelt att handla smart och att alla ska ha samma möjlighet att handla medvetet. Besök och beställ närproducerat på www.farmnoharm.se 

Drivhuset har coachat under rådgivningsmöten. Tack Farm No Harm för att ni gav oss förtroendet att stötta er och bidra till den utvecklingen. Vi önskar er stort lycka till och ser fram emot att fortsätta följa er viktiga och spännande resa!

Relaterade historier

Se alla historier

Kulturella, sociala och fysiska aktiviteter skapar mening, fokus samt gemenskap

Kulturella, sociala och fysiska aktiviteter skapar mening, fokus samt gemenskap. Biosfären är...

Läs mer

”Det borde vara en självklarhet att du som fött barn får tillgång till lättillgänglig och medicinskt korrekt information om vad som händer i din kropp och ditt psyke.”

Det borde vara en självklarhet att du som fött barn får tillgång...

Läs mer

Sofie Bruksås CEO för techbolaget BLIX

”Målet är att bli en av de större spelarna på den europeiska...

Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Jag vill ha stöd
Jag vill bli partner