Vi söker en affärsutvecklare & workshopledare

Nyhet 7 jun 2017 Skrivet av: Emma Johansson

Vill du arbeta med att hjälpa entreprenörer framåt och se till att vi får fler företagare i regionen? Är en dynamisk arbetsplats med stor frihet i ditt arbete viktigt för dig? Då är Drivhuset i Växjö den perfekta arbetsgivaren för dig.

Om Drivhuset:

Drivhuset är en mötesplats för individer som vill utveckla affärsidéer och entreprenöriellt driv. Fokus ligger på entreprenören och inte på dennes affärsidé, eftersom vi aldrig bedömer idéer. Drivhuset i Växjö coachar, affärsutvecklar och vägleder unga entreprenörer och studenter när de startar och driver företag. Genom vägledningar, attitydarbete, utbildningar, workshops och vår affärsutvecklingsmetod (Loopmetoden) bidrar vi varje år till att drygt 40 nya företag startas och utvecklas i Växjö.

Nu söker vi en ny kollega på 60 % i en tillsvidaretjänst!

Arbetet är spännande, utvecklande, brett och skiftande. Det är högt som lågt och eftersom vi vill att du skall tycka det är lika kul som vi är det en blandning du bör gilla.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att:

-Vägleda/coacha människor som är eller funderar på att bli entreprenörer och företagare.

-Hålla i utbildningar, events och andra externa och interna aktiviteter.

-Ansvara för framtagandet av Drivhuset i Växjös grafiska marknadsföringsmaterial.

-Massor av andra spännande saker som dyker upp längs med vägen.

Personliga egenskaper

Vi letar efter en kollega med stort driv och engagemang. Du har god förmåga att ta initiativ och att arbeta självständigt. Som person är du öppen, utåtriktad och förtroendeingivande och tycker om att prata inför grupp. Eftersom du trivs med att hjälpa andra vet vi att du både har en god känsla för service och en förmåga att lyssna aktivt. Din prestigelöshet gör att du hugger i där det behövs och ger dig en bra balans mellan det avslappnade och det professionella.

Erfarenheter och kunskap

Vi söker dig som brinner för entreprenörskapsfrågor och har erfarenhet av affärsutveckling, pedagogik och coachning.  Vi lägger stor vikt vid att du har erfarenhet av att hålla föreläsningar och workshop för grupper. Kunskaper och erfarenhet av business model canvas och andra affärsutvecklingsverktyg är meriterande. Har du dessutom drivit företag själv och har erfarenhet av grafiskt arbete ser vi det som en bonus. Det är viktigt att du är driven och är van att arbeta på egen hand samt i parallella processer.  Du har någon form av relevant utbildning, vi sätter dock stort värde på erfarenhet och personlighet.

Övrigt

Arbetet innebär mycket frihet och därmed ett stort ansvarstagande för verksamheten. Vi lever som vi lär och förväntar oss så klart att du kontinuerligt bidrar till Drivhusets utveckling så att vi hela tiden tillsammans kan förbättra oss.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och tillsätts i augusti 2017.

Ansökan

Vi vill ha din ansökan, med personligt brev och CV så fort som möjligt då urvalsprocessen sker löpande! Vi vill dock ha din ansökan senast den 1 juli.

Ansökan skickar du till oss via mail nedan.

emma.johansson@drivhuset.se

För mer information hör av dig till:

Emma Johansson
Verksamhetschef  Drivhuset i Växjö
076-785 66 55