E-handelsdagen på Drivhuset - Möt grundaren av Nelly.com

Kalender 28 november 2013 - 17:00 Sal IKEA, Linnéuniversitetet

Välkommen till en inspirerande kväll om E-handel och lyssna till entreprenörerna berätta om sina framgångssagor med Nelly.com och NordicInk.se.

E-handel har blivit ett allt mer vanligare fenomen. Idag kan den som drömmer om ett eget företag eller en egen butik enkelt lansera en webbaserad butik och arbeta från en dator. Men hur bygger man upp en lönsam e-handel? Den 28 november arrangerar Drivhuset en E-handelsdag för den som är nyfiken på just e-handel. Kvällens föreläsare är Jarno Vanhatapio, Nelly.com, och Marcus Thomasson, NordikInk.se.

Jarno Vanhatapio, grundare av modejätten Nelly.com, byggde från sitt vardagsrum upp det som kom att bli Skandinaviens bästa case inom e-handel. Företaget köptes senare upp och ingår idag i e-handelskoncernen CDON Group. Idag har Jarno lämnat företaget för att ta sig an nya utmaningar inom just ämnet e-handel.

Marcus Thomason med vänner startade 1998 UF-företaget PRINT IT. Affärsidén var att sälja påfyllningsbläck till bläckpatroner. År 1999 vann företaget pris för bästa UF företag och produkt. 14 år senare ingår företaget som vi idag känner igen som NordicInk i Nordic E-Commerce Group.