E-faktor

Välkommen till E-faktor!

Vad är E-faktor?
E-faktor är ett projekt som sträcker sig 2017-2018 och är finansierat av Region Kronoberg, Linnéuniversitetet och Alvesta, Ljungby samt Växjö kommun. Tanken med E-faktor är att skapa en mötesplats som kopplar samman studenter från Linnéuniversitetet med företag i Kronobergs län. Företag får chansen att arbeta med projekt, idéer och/eller uppdrag som ännu inte blivit verklighet av en eller annan anledning. Genom E-faktor får företag möjlighet att, med hjälp av studenter, driva och utveckla dessa. Studenterna anmäler sig till E-faktor och genom en audition i mars 2018 får de möjlighet att pitcha sig själva inför företagen som lämnat projektuppdrag. Företagen fungerar som jury och efter audition väljer de ut de studenter som de önskar anställa för sitt projekt. 

E-faktor för studenter:
Du får genom E-faktor en unik chans att skaffa dig arbetslivserfarenhet och värdefulla kontakter med det lokala näringslivet. Genom E-faktor får du möjligheten att pitcha dig inför potentiella framtida arbetsgivare redan innan du har tagit examen. Som student ska du forma en intresseväckande presentation om dig själv på 90 sek (pitcha) samt lämna ditt CV under audition till företagen på plats. Inte van att pitcha dig själv? Då får du som student möjligheten att förbereda sig inför audition genom att gå kurserna "Kartlägg ditt personliga varumärke" samt "Lyckas med ditt CV och PITCH" som går av stapeln någon månad innan auditiontillfället.  (Se mer info i vår kalender) Vill du veta mer om E-faktor? Välj då information till studenter i kolumnen bredvid! 

E-faktor för företag/organisationer: 
E-faktor är perfekt för företag som vill knyta kontakt med framtidens arbetskraft och samtidigt få utveckla sin verksamhet här och nu. Är ditt företag/orgaisation intresserad av att veta mer om E-faktor? Välj då information till företag i kolumnen bredvid!