Sökes: Nya medarbetare!

Nyhet 10 feb 2017 Skrivet av: Hanna Mörck

Vill du jobba med studenter, entreprenörer och Uppsalas näringsliv för fler innovationer och fler jobb i framtiden?

Du har driv och engagemang i dina projekt och har god förmåga att ta initiativ och att arbeta självständigt. Som person är du öppen, utåtriktad och förtroendeingivande och tycker om att prata inför grupp. Eftersom du trivs med att hjälpa andra vet vi att du både har en god känsla för service och en förmåga att lyssna aktivt. Din prestigelöshet gör att du hugger i där det behövs och ger dig en bra balans mellan det avslappnade och det professionella. Du behöver inte vara fullärd inom alla områden men du har en iver att ständigt förbättra dina kunskaper och färdigheter.

EXTRA MARKNADSFÖRARE

Vi söker just nu en student eller dig som vill jobba extra hos oss. Det är mycket socialt arbete så det krävs att du är utåtriktad och ansvarsfull. Arbetet kommer främst bestå i att representera Drivhuset ute på campus och vid olika events. 

Tjänsten är en extra tjänst vid behov. Tillträde omgående.

AFFÄRSUTVECKLARE

Du arbetar med att utveckla unga entreprenörer och är en naturlig del av Uppsalas studentvärld och innovationssystem. Arbetet är mycket varierat och du är ansvarig för att tillsammans med övriga medarbetare leda och utveckla Drivhusets verksamhet med tydligt resultatfokus. Utöver att se andras utveckling inom entreprenörskap så kommer du att ha stora möjligheter att utveckla dig själv i din roll.

Redan etablerade kontakter och insyn i Uppsalas näringsliv och innovationssystem är en merit, likaså egen erfarenhet av eget företagande/UF-företagande. Det är viktigt att du är driven och är van att arbeta på egen hand samt i parallella processer.  Du har någon form av relevant utbildning, vi sätter dock stort värde på erfarenhet och personlighet. Självklart har du god datavana samt god förmåga att formulera dig i tal och skrift på svenska och engelska.

Arbetet innebär mycket frihet och därmed ett stort ansvarstagande för verksamheten. Vi lever som vi lär och förväntar oss att du kontinuerligt bidrar till Drivhusets utveckling så att vi hela tiden tillsammans kan förbättra oss.

Tjänsten är 50-100%. Tillträde enligt överrenskommelse.

INTRESSERAD?

Sök genom att skicka CV och kort personligt brev till Drivhusets VD Alexander, alexander.kinigalakis@drivhuset.se.
Har du frågor om tjänsterna, ring Alexander på 0704-24 23 38!
______

Om Drivhuset

Drivhuset är en mötesplats för individer som vill utveckla affärsidéer och entreprenöriellt driv. Fokus ligger på entreprenören och inte på dennes affärsidé, eftersom vi aldrig bedömer idéer. Drivhuset i Uppsala coachar, affärsutvecklar och vägleder unga entreprenörer och studenter när de startar och driver företag. Genom vägledningar, inspirationsarbete, utbildningar och vår affärsutvecklingsmetod bidrar vi varje år till att 100 nya företag startas och utvecklas i Uppsala.