Är du Drivhusets nya affärsutvecklare?

Nyhet 19 maj 2017 Skrivet av: Hanna Mörck

Vill du arbeta i en kreativ miljö med att utveckla unga entreprenörer för fler innovationer och jobb i framtiden?

Du har driv och engagemang i dina projekt och har god förmåga att ta initiativ och att arbeta självständigt. Som person är du öppen, utåtriktad och förtroendeingivande och tycker om att prata inför grupp. Eftersom du trivs med att hjälpa andra vet vi att du både har en god känsla för service och en förmåga att lyssna aktivt. Din prestigelöshet gör att du hugger i där det behövs och ger dig en bra balans mellan det avslappnade och det professionella. Du behöver inte vara fullärd inom alla områden men du har en iver att ständigt förbättra dina kunskaper och färdigheter.

AFFÄRSUTVECKLARE

Du arbetar med att utveckla unga entreprenörer och är en naturlig del av Uppsalas studentvärld och innovationssystem. Arbetet är mycket varierat och du är ansvarig för att tillsammans med övriga medarbetare leda och utveckla Drivhusets verksamhet med tydligt resultatfokus. Utöver att se andras utveckling inom entreprenörskap så kommer du att ha stora möjligheter att utveckla dig själv i din roll.

Redan etablerade kontakter och insyn i Uppsalas näringsliv och innovationssystem är en merit, likaså egen erfarenhet av eget företagande/UF-företagande. Det är viktigt att du är driven och är van att arbeta på egen hand samt i parallella processer.  Du har någon form av relevant utbildning, vi sätter dock stort värde på erfarenhet och personlighet. Självklart har du god datavana samt god förmåga att formulera dig i tal och skrift på svenska och engelska.

Arbetet innebär mycket frihet och därmed ett stort ansvarstagande för verksamheten. Vi lever som vi lär och förväntar oss att du kontinuerligt bidrar till Drivhusets utveckling så att vi hela tiden tillsammans kan förbättra oss.

Tjänsten är 100%. Ansök senast 2017-06-12. Tillträde hösten 2017.

INTRESSERAD?

Sök genom att skicka CV och kort personligt brev till Drivhusets tillträdande VD Catharina Schröder, catharina.schroder@drivhuset.se
Har du frågor om tjänsten, ring Catharina på 076 115 50 88.
______

OM DRIVHUSET

Drivhuset är en mötesplats för individer som vill utveckla affärsidéer och entreprenöriellt driv. Fokus ligger på entreprenören och inte på dennes affärsidé, eftersom vi aldrig bedömer idéer. Drivhuset i Uppsala coachar, affärsutvecklar och vägleder unga entreprenörer och studenter när de startar och driver företag. Genom vägledningar, inspirationsarbete, utbildningar och vår affärsutvecklingsmetod bidrar vi varje år till att 100 nya företag startas och utvecklas i Uppsala.