Företagsänglarna

Kalender 22 april 2017 - 08:00 V-Dala nation, S:t Larsgatan 13 Uppsala

Företagsänglarna är ett TV-program och en entreprenörstävling där blivande entreprenörer, uppfinnare och visionärer får chansen att förverkliga sina affärsidéer. Juryn utser en vinnare som får hjälp att starta sitt företag. Dessutom har alla möjligheten att charma änglarna och locka till sig en ordentlig investering från deras egna plånböcker. Du är välkommen på casting den 22 april i V-Dala nation. Insläppet är kl 09.00-11.00.

Tävlingen
Gör din pitch mot Änglarna och vinn möjligheten att förverkliga dina drömmar. Priserna kommer delas upp på en eller flera vinnare:

  • 30 000 kr i startkapital
  • Fritt kontor i ett år från Ihus
  • Fritt medlemsskap med arbetsplats hos Drivhuset
  • Fritt medlemsskap i Uppsalas största affärsnätverk Relation genom Drivhuset

Finansiering
Förutom tävlingen är Änglarna alltid sugna på att investera i bra affärsidéer tillsammans med drivna entreprenörer. Har din idé vad som krävs? Anmäl dig till Uppsalas största entreprenörstävling!

Du är välkommen på casting den 22 april i V-Dala nation. Insläppet är kl 09.00-11.00.

Klockan 15.00 samma dag kommer resultatet tillkännages och då vet du om du kommit vidare till semifinalen. Semifinalen äger rum den 11 maj på kvällen, finalen äger rum dagtid den 10 juni.

Vem kan delta?
Vem kan söka till tävlingen? Det finns inga begränsningar. Alla som har en affärsidé och har en Uppsala-anknytning kan delta. Oavsett om den är på idéstadiet eller om du redan startat ditt bolag. Alla är lika välkomna.

MER INFORMATION:
http://foretagsanglarna.se/sv/startsida/
https://vimeo.com/210316390