Ansök till Drivhuset Potential Program

Kalender 9 april 2018 - 17:00 till 23 april 2018 - 18:30 Drivhuset Uppsala

 

Hitta potentialen i dina idéer och dig själv som entreprenör - ansök till Drivhuset Potential Program! Tillsammans med Drivhuset och våra partners kommer du att få den hjälp du behöver för att gå från idé till verklighet.
 

Detta program är skapat för att stötta dig som står inför dina första steg på din entreprenörsresa. Ingen idé är för bred eller för tidig, vi hjälper dig att hitta vägen framåt med utgångspunkt där du står idag. Med filosofin att aldrig döma en idé ger vi dig affärsutvecklingsverktyg och vägledning för att själv testa dina idéer och lära dig från varje steg på resans gång.

Programmet är uppdelat på fem tillfällen där varje moment blandar praktik med teori, med målet att i vid programmets slut ha designat en hållbar och lönsam affärsmodell. Du får kontinuerlig feedback från våra partners och en möjlighet att träffa andra studenter och unga i uppstartsfas. Programmet avlutas med att vi bjuder in en panel med lång erfarenhet och ger er möjligheten att pitcha er idé inför dem.

VAD FÅR DU?

  • Experthjälp och feedback från våra partners
  • Verktyg och hjälp att utveckla din idé
  • Obegränsad vägledning från en egen affärscoach
  • Ett nätverk av partners, investerare och andra entreprenörer

VEM KAN DELTA?

Programmet passar dig som har en idé eller nyligen startat företag och passar både produkter och tjänster, oavsett bransch, för så väl kommersiella som ideella idéer.

SCHEMA OCH INNEHÅLL

25 april    16.30-18.30

Intro - programmets upplägg, intro till affärsutveckling.

2 maj    16.30-19.00

Din idé - hur utvecklas den till en affärsmodell?

7 maj     16.30-19.00

Kunder - nå dem, förstå dem och lös deras problem.

14 maj    16.30-19.00

Värde - hur skapar du det och för vem?

25 maj    16.30-18.30

Final - presentation och feedback från en erfaren panel.

ANSÖKAN

Kursavgift 500 kr, vilket inkluderar kursmaterial och fika. Ansök genom att maila en kort beskrivning av din affärsidé till uppsala@drivhuset.se. Sista ansökningsdag är 23 april och vi tar in idéer löpande. Begränsat antal platser, så ansök så snart som möjligt!