Drivhuset rekryterar VD från Grästorps Kommun

Nyhet 24 nov 2015 Skrivet av: Emelie Astonson

Drivhuset vid Högskolan Väst har under hösten genomfört ett rekryteringsarbete för att hitta en ny VD. Nu har styrelsen beslutat om vilken kandidat som får ta över VD-posten efter Anna Lärk Ståhlberg och Dag Stulen, som varit tf VD under 2015. Det blir Alma Ohlin som får axla rollen från och med våren 2016.

-       Vi är mycket glada att kunna presentera Alma som ny VD för Drivhuset. Hon har i tidigare befattningar gjort sig känd som en person med stor handlingskraft och kreativitet samt vurmat för att stimulera entreprenörskap. Något som vi i styrelsen tycker passar som "handen i handsken" för vår verksamhet, berättar Åsa Meland, styrelseordförande Drivhuset vid Högskolan Väst.

Alma har senast arbetat som näringslivutvecklare på Grästorps Kommun där hon bland annat varit koordinator för ortens evenemang samt verksamhetsansvarig för den ideella föreningen Näringslivssamverkan Grästorp. Innan dess var hon regionchef på Ung Företagsamhet Skaraborg.

-          Jag ser framemot att börja arbeta på Drivhuset och sätta händerna i nya spännande utmaningar. Jag brinner för entreprenörskap och att få andra att sätta sina drömmar i verklighet. Entreprenörskapet är framtiden, därför känns det extra kul att få börja arbeta på Drivhuset!

Alma börjar sin tjänst på Drivhuset under våren 2016, exakt startdatum är ej fastställt.

 

Kontakt:

Åsa Meland, Styrelseordförande, 0730-41 38 00, asa.meland@kaizensupport.se

Alma Ohlin, 0514-580 76, alma.ohlin@grastorp.se