Verktygskurs: Fixa deklarationen tillsammans med PwC

Kalender 22 mars 2017 - 16:00 Drivhuset vid Högkolan Väst

Nu är det dags att avsluta 2016 med årsbokslut och deklaration. Deklarationen skall vara inlämnad till Skatteverket senast den 2 maj. Tillsammans med konsult- och redovisningsbyrån PwC erbjuder vi dig som driver företag och skall göra årsbokslut och deklaration för verksamheten 2016 en workshop och föreläsning med en expert på området.

Föreläsningen fokuserar på bolagsformen enskild firma och håller en nybörjarnivå. Ni får en grundläggande förståelse för hur ett bokslut upprättas och vad som är viktigt att tänka på när ni deklarerar. Vi tittar också närmare på hur deklarationsblanketterna är utformade.

Ta med dig egen dator samt resultat- och balansrapport för verksamhetsåret 2016. Har du ingen klar kommer vi under träffen arbeta med en fiktiv resultat- och balansrapport.

Efter den gemensamma genomgången kommer du även ha möjlighet att ställa frågor och få individuell hjälp. Vi vill understryka att ni troligtvis inte kan gå från träffen med en färdig deklaration, utan tanken är att ni ska få värdefull guidning på vägen.