Driv vidare ditt UF-företag

Är du redo att ta nästa steg med ditt UF-företag eller har du en ny affärsidé som du vill förverkliga? Drivhuset hjälpa dig!

 

Ung Företagsamhet och Drivhuset har ett tätt samarbete där vi tillsammans hjälper UF-elever och alumner att driva sina företag vidare och förverkliga nya affärsidéer! Drivhuset erbjuder  kostnadsfri vägledning, vidareutbildning och tillgång till en kreativ mötesplats. 

Ta chansen & driva vidare!

Möjligheten finns för dig att få en entreprenörsutbildning som passar alla typer av idéer oavsett om det är en produkt eller en tjänst som utvecklas. Det unika är att du utvecklar ditt företag och ditt värdeerbjudande i samklang med marknaden genom att löpande testa din idé mot din målgrupp. Utefter respons och feedback omarbetar du din idé tills den matchar marknadens behov. På så sätt kortar du din startsträcka.

Utbildningen ger dig ett helhetsgrepp med verktyg och kunskap för hur det är att bedriva företag.

Få kostnadsfri vägledning

Vi utgår från din kompetens och erfarenhet och kartlägger vad du behöver ha hjälp. Vi anpassar vägledningen utefter dina behov och din specifika situation. All vägledning är kostnadsfri och sker under sekretess.

Under vårt första möte ser vi till att hitta rätt och se till att du får det stöd du behöver. Kanske handlar det bara om kontakter, praktiska frågor eller att du är intresserad av vår skräddarsydda Starta eget-utbildning. 

Gå vår Starta Eget-utbildning

Under vår- och höstterminen arrangerar vi årligen Starta Eget-utbildningar tillsammans med våra partners. I den har du möjligheten att lära dig grunderna i företagande och skapa något som folk är berädda att betala. Läs mer om denna här.

Intresserad? 

Har du frågor, vill veta mer eller vill anmäla ditt intresse kontaktar du Drivhuset på kontaktuppgifterna här.