Drivhusets affärsutvecklingsutbildning Loopa i Huddinge

Nyhet 26 mar 2015 Skrivet av: Anna Sjödin

Idéer måste hela tiden omarbetas för att passa marknaden. Det som var hett för 5 år sen gäller inte idag. Som entreprenör måste du hänga med för att vara aktuell för dina kunder, ditt erbjudande behöver anpassas och utvecklas i takt med att din målgrupp utvecklas och omvärlden förändras. Det blir allt viktigare att vara kreativ och innovativ för att klara sig i konkurrensen om kunderna.

Vill du utvecklas som entreprenör, ta din idé vidare till kundsuccé och kunna hantera din idé/företag i förändring? Då är detta utbildningen för dig! I september startar nästa omgång!

Med en serie praktiska workshops får du vertyg och kunskap som hjälper dig vidare i din utveckling. Din idé kommer formas i takt med att du går igenom alla workshops. Du kommer att lära dig hur du genererar fram nya idéer, gör förändringar, bygger affärsmodeller, hur du hittar ditt kundsegment och deras primära behov,  paketerar ditt erbjudande så att du hittar din plats på marknaden. Och mycket mer så klart!

Utbildningen är praktisk och bygger på 8 st workshops där du kommer utveckla din idé/företag direkt mot marknaden genom att löpande testa mot din målgrupp. Utefter respons och feedback omarbetar du din idé tills den matchar marknadens behov.

Du kommer utveckla dig själv som entreprenör och förmodligen kommer du se på idéer, företagande och möjligheter med helt nya ögon efter Loopa. 

Utbildningen Loopa är framtagen i samarbete med Chalmers entreprenörskola.

Datum och träffar

Utbildningen består av ett antal workshopstillfällen och kommer att hållas var annan torsdag eftermiddag under hösten. Varje workshop är ca 3-4 timmar. Om du vill utvecklas som entreprenör är detta väl investerad tid. Workshoparna i denna serie är fristående men vill du ha maximal utväxling på ditt arbete bör du gå alla i följd. Max antal deltagare är 20 per workshop, så anmäl dig redan idag för att vara säker på att du få en plats. Alla datum hittar du i kalendariet där du även anmäler dig. Kom ihåg att du behöver anmäla dig till varje enskild workshop som du vill gå.

Vem kan delta?

Det är inget krav att du ska ha ett företag för att delta i utbildningen, men att ha med sig en idé är en god idé. Utbildningen är inte bara för entreprenörer med nya idéer utan även för dig som har ett företag och vill få en bredare kunskap i affärsutveckling att applicera i ditt företagande. Denna omgång ligger inom ramen för vårt samarbete i Huddinge och är primärt för dig som bor, studerar eller driver ditt företag i Huddinge kommun.

Har du ingen idé ska du satsa på att gå ws "Idégenerering".

Plats

Alla träffar sker på Arena 143 i Vårby gård.

Självständigt arbete

Mellan träffarna arbetar du självständigt med uppgifter till nästa workshoptillfälle. I kalendariet hittar du mer om varje enskild workshop.

Litteratur

Under utbildningen kommer vi använda handboken ”Loopa – affärsutveckling för entreprenörer”. Den finns att köpa på Adlibris.se och Bokus.se . Den behöver du under workshoptillfällena.

Pris

Inom ramen för Huddinge kommuns arbete att stärka företagande är utbildnigen kostnadsfri för dig som deltagare.

Anmälan

Varje workshop är fristående, därför behöver du anmäla dig på alla 8 enkilda workshops för att gå hela utbildningen. Du hittar alla tillfällena i kalendariet eller genom att följa länkarna ovan.