TEDxSödertälje "Kreativitet är framtidens vapen"

Nyhet 9 apr 2013 Skrivet av: Maria Kjellberg

Den 5 April höll TEDxSödertälje sitt första evenemang i vårt Södertälje som blivit  utnämnt till Sveriges mest kreativa stad.

 

Den 5 April hade TEDxSödertälje sitt första Södertälje evenemang som hette ”Kreativitet är framtidens vapen” vilket hölls i Quality Hotel Park i Centrala Södertälje. Denna kvällen fick Drivhuset  vara med och samverka med TEDxSödertälje som är en obunden och fri organisation som samlar allt som har med kreativitet, entreprenörskap och innovativitet att göra.

Kvällen omfattade flera ledande aktörer, entreprenörer som på sitt specifika sätt påverkat och förändrat olika branscher.  Kända namn såsom kreativitetsforskaren och ekonomgeografen Evelina Wahlqvist, mångyrkaren Alexander Bard och Milla och Marius Martin som startat bullhjälpen, Björn Runow som trorts sin unga ålder har startat Mattepunkten för att öka barnens intresse för matematik var ned och föreläste.. Ja, dessa namn och fler hade varsin inspirerande kvart. Kvällen var i stort lyckad och uppskattades av både talare och gäster.

Om du missat evenemanget så kan du hålla utkik efter TEDxSödertälje sida på Facebook eller hemsida http://tedxsodertalje.se/ som snart lägger upp mer uppdaterad informatin om andra evenemang.