Prova e-handel på riktigt med StartUp

Nyhet 22 maj 2013 Skrivet av: Maria Kjellberg

Ett tips för alla entreprenörer som ska jobba med handel på nätet! E-butik.se StartUp kan hjälpa dig att komma igång. De erbjuder ett vasst e-handelssystem, utbildningar och rådgivning helt utan kostnad i 6 månader.

Idéen till E-butik.se StartUp har växt fram under det senaste året då personerna bakom E-butik.se såg många bra idéer och duktiga entreprenörer som startar upp men som inte får försäljningen som behövs för att kunna gå all-in i sin verksamhet. E-butik.se's övertygelse är att om de kan ge dessa duktiga och ambitiösa personer de bästa förutsättningarna i form av en e-handelsplattform, kunskap och utbildning så kommer förutsättningarna för att de ska lyckas att öka drastiskt. Med Ebutik.se StartUp vill de ge e-handlare de bästa förutsättningarna utan att ta någon ekonomisk risk, eller förbinda sig till något under 6 månader.

”Idag räcker det inte att ge kunden ett e-handelssystem och support för att kunden ska lyckas med sin e-handel. Att bedriva e-handel framgångsrikt är något helt annat än att driva fysisk butik och kräver en annan typ av kunskap. Jag är övertygad om att de nya eller befintliga ehandlare som väljer att delta i E-butik.se StartUp kommer ha en stor chans att bli framgångsrika e-handlare framöver” säger Daniel Lindström, försäljningschef på E-butik.se och ansvarig för E-butik StartUp.

En jury kommer utse den bäst genomförda startupen och vinnaren får 50 000 kr! ”Vi vill premiera den som gör ett riktigt bra arbete då vi vet att han eller hon dels kommer bli en

förebild för andra e-handlare och att personen kommer vara med och sprida kunskap om hur de gjort” fortsätter Daniel Lindström.

All information om E-butik.se StartUp finner du på www.e-butik.se/startup