VI VÄNTAR TILLÖKNING IGEN!

 

 

Delta i våra aktiviteter och projekt - Skaraborg

Vill du bli en del av familjen?

Drivhuset Skaraborg har sedan starten 2009 hjälpt studenter runt om i regionen förverkliga sina idéer genom företagande eller andra former av företagsamhet. Varje år arbetar vi med 5000 studenter och är med och startar 50 nya företag i Skaraborg, det vill vi att du är med och fördubblar. Vårt mål är att få fler att ta steget och förverkliga sina idéer genom att vi bidrar med kreativ kraft. Drivhuset erbjuder vägledning, utbildning och nätverkande för att utveckla framtidens företag och fler entreprenöriella individer.

Arbetsuppgifter:

  • Digital marknadsföring
  • Föreläsa och genomföra workshops
  • Rådgivning med entreprenörer
  • Skapa upplevelser med Wow-faktor

Vi söker dig med en go energi som har förmågan att fånga upp unga studenter och få dem att engagera sig. Vi ser gärna att du gillar att arbeta i en dynamisk verksamhet där ingen dag är den andra lik och du sätter dig lätt in i nya arbetsuppgifter. Vi hoppas att du är öppen för att lära dig nya saker och orädd att pröva dig fram. Du älskar friheten att få använda din kreativitet för att lösa de dagliga utmaningarna! Vill du har du stor möjlighet att bidra till verksamhetens utveckling då vi kontinuerligt arbetar för att förbättra Drivhuset.

Det är meriterande om du själv drivit eget företag, stöttat unga entreprenörer, rekryterat studenter eller genomfört föreläsningar och utbildningar. Ett extra stort plus i kanten är om du om du tidigare arbetat med offentligt finansierade projekt. 

Förutsättningar:

  • Eftergymnasial utbildning
  • B-körkort
  • Flerårig arbetslivserfarenhet 

Tillträde: Enligt överenskommelse
Anställningsform: 1 års vikariat med förhoppning om förlängning
Sista ansökningsdag: 30 oktober
Skicka ansökan till: jonas.hedin@drivhuset.se

I din ansökan önskar vi även att du kort beskriver hur du strategiskt skulle arbeta för att få fler studenter att jobba vidare med och förverkliga sina idéer. 

Ytterligare frågor?
Kontakta verksamhetsledare Jonas Hedin 073-922 87 84

Undrar du vad rubriken "Delta i våra aktiviteter och projekt - Skaraborg" har med annonsen att göra?
Det gör vi också och väntar fortfarande på svar från buggen...