Drivhuset Skaraborg söker dig som vill utveckla unga entreprenörer!

Nyhet 14 maj 2013 Skrivet av: Jonas Hedin

Drivhuset söker dig som vill utveckla unga entreprenörer!

Du kommer att förstärka vår grundverksamhet som består av att träffa studenter, inspirera och stötta dem att förverkliga sina idéer, till exempel i eget företagande. I din ansökan beskriver du dina egenskaper och dina drivkrafter som gör att du tror att du är som klippt och skuren för att arbeta med studenter och deras idéer. Vi har fantastiskt roligt och kreativt på jobbet med en högst professionell attityd.  Vi är ett litet team där alla bidrar i både stort som smått vilket gör arbetet väldigt varierande. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att:

-          Vägleda/coacha människor som är eller funderar på att bli entreprenörer och företagare.

-          Ansvara och självständigt genomföra aktiviteter och projekt i verksamheten samt inspirera studenter till att nå sina mål och förverkliga sina idéer.

-          Arbeta med en stor del av Drivhuset marknadsföring gentemot studenter, näringsliv och intressenter. Det innebär allt ifrån grafiskt arbete, mässdeltagande, föredragshållande till praktiskt kampanjarbete.

-          Massor av andra spännande saker som dyker upp längs med vägen. Vi ställer upp för varandra och uppgifter och områden kan skifta efterhand och behov.

Personliga egenskaper
Vi tror att du har ett stort driv och engagemang och har lätt att ta egna initiativ. Du är öppen, utåtriktad och förtroendeingivande som lätt får kontakt med nya människor. Du tycker det är roligt att ha en stöttande roll och är bra på att lyssna. Du uppskattas av såväl unga studenter som företagsledare och har inga problem att tala inför större eller mindre grupper.

Erfarenheter och kunskap
Du har en eftergymnasial utbildning och troligen några års arbetslivserfarenhet. B-Körkort är ett krav då vi arbetar i hela länet. Erfarenheter från entreprenörskapsfrågor, coachning, ekonomi och/eller affärsutveckling är meriterande. Berätta gärna vad du kommer kunna bidra med i vårt lilla team.

Anställningen är en visstidsanställning från 1 september fram till 31 december 2013 med ambition om att tjänsten skall förlängas ytterligare. Tjänsten är heltid men omfattningen kan diskuteras. Sista ansökningsdag är den 2 juni.

Vill du jobba i en stimulerande arbetsmiljö tillsammans med oss? Skicka din ansökan som består av personligt brev och CV till skaraborg@drivhuset.se. Kontakta gärna tillförordnad verksamhetsledare Jonas Hedin på 0739 – 22 87 84, jonas.hedin@drivhuset.se om du har några frågor eller vill veta mera.

Om Drivhuset
Drivhuset Skaraborg arbetar med att stimulera entreprenörskap bland studenter på universitet och högskola. Vi arbetar med alla Skaraborgs ca 10.000 studenter. Vi har kontor i Skövde och i Skara men verksamhet bedrivs i hela Skaraborg däribland i Lidköping, Mariestad och Tibro. 
Drivhuset finns representerat på 14 platser i Sverige från Malmö i söder till Umeå i norr. Genom åren har Drivhuset hjälpt till att starta över 5000 företag och haft ca 20.000 individuella vägledningar. Vi finansieras i huvudsak av offentliga medel men också av medel från privata näringslivet. www.drivhuset.se