Så får du ditt företag att växa

Kalender 16 oktober 2018 - 15:00 till 18:00 Gothia Sience Park, Skövde

Almi Väst anordnar seminariet ”Att växa” som ger dig kunskap och inspiration för att ta nästa steg på din tillväxtresa. Under seminariet diskuteras de områden som är särskilt utmanande för företag i tillväxt. Du får träffa andra företagare som är i liknande situation. Du får också verktyg och konkreta tips för att styra ett företag i tillväxt. Efter seminariet har du kunskap och verktyg för att planera din fortsatta tillväxtresa.

För dig som är på väg att starta, nyligen har startat företag eller fortfarande känner dig som nybliven företagare. Det kan vara mycket tillfredsställande att driva ett företag i tillväxt. Samtidigt är det en stor utmaning. Fundera över vad som är ditt önskeläge och vad som krävs för att nå det. Om det är din vilja och ambition att få företaget att växa och om det finns potential i din affärsidé – då är det här seminariet för dig. 

Seminariet ”Att växa” ger dig kunskap och inspiration för att ta nästa steg på din tillväxtresa. Under seminariet diskuterar vi de områden som är särskilt utmanande för företag i tillväxt. Du får träffa andra företagare som är i liknande situation. Du får också verktyg och konkreta tips för att styra ett företag i tillväxt. Efter seminariet har du kunskap och verktyg för att planera din fortsatta tillväxtresa.

Almi har länge arbetat nära Sveriges småföretagare och det har gett dem en fantastisk insyn i hur det är att driva företag. Det har också lärt dem en hel del om vad som behövs för att lyckas som företagare. Startseminarierna består både av inspiration och nyttig info. Men det som kommer att tillföra dig mest är dialogen med andra företagare i samma situation. Seminarierna ger stort utrymme till att diskutera möjligheter och utmaningar med andra entreprenörer. Låt Låt oss ta dig några steg närmare ett långsiktigt lönsamt och växande företag. 

Seminariet genomförs i workshopformat och bygger på delaktighet från deltagarna.

Föreläsare för kvällen är Jenny Jonsson och Johanna Stenerlöv.

Seminariet är gratis men utebliven avanmälan debiteras med 250:-

 

Anmälan:
http://www.delegia.com/app/attendee/new_registration.asp?PROJECTID=11322&CLEAR=yes&REGLINENO=1&REGLINEID=55615&REGLINEPAGENO=1&SEMINARID=213453