Partners

1

Finansiärer

Region Örebro Län

Region Örebro län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, trafik, kultur, näringslivsutveckling och är en arena för regionalt utvecklingsarbete. Deras uppdrag är att arbeta för hållbar tillväxt och god livskvalitet i hela Örebroregionen.

Tillväxtverket

Tillväxtverket underlättar förnyelse i företag och regioner, och gör det enklare för företag. Vårt arbete bidrar till hållbar tillväxt. Tillväxtverket är en nationell myndighet.

Örebro Kommun

Örebro är befolkningsmässigt landets sjunde största kommun. I Örebro finns drygt 12 000 registrerade företag.
2

Business Box Partners

KPMG

KPMG erbjuder branschspecifika och kvalificerade tjänster inom ekonomi, revision, skatt och rådgivning.

Liljedal Communication

Liljedal Communication arbetar med resultatorienterad marknads- och samhällskommunikation – lokalt och globalt.

Lindahl

Advokatfirman Lindahl är en av Sveriges ledande affärsjuridiska rådgivare. Advokatfirman Lindahl arbetar inom affärsjuridikens alla stora områden såsom exempelvis associationsrätt, arbetsrätt, entreprenad, immaterialrätt och företagsöverlåtelser.

Länsförsäkringar

Länsförsäkringar Bergslagen är ett av 23 fristående, kundägda bolag i Länsförsäkringsgruppen. De har 15 kontor i Västmanlands och Örebro län med närmare 300 medarbetare. De erbjuder bank, försäkring och fastighetsförmedling. Det hänger liksom ihop.

PRINTELITEN

Printeliten är ett serviceföretag inom trycksaker, storformat, utställning, ritningshantering och digitala skärmar.

Swedbank

Swedbank är en modern bank med rötterna tryggt förankrade i den svenska sparbankshistorien. Med 7,8 miljoner privatkunder och drygt 600 000 företags och organisationskunder är de Sveriges största bank till antalet kunder.

VISMA

Visma är en ledande leverantör av produkter och tjänster som gör verksamheter mer effektiva.
3

Partners

ALMI

Almis vision är att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. Vi erbjuder rådgivning, lån och riskkapital i företagandets alla faser – från idéer till framgångsrika företag.

Behrn fastigheter

Behrn fastigheter är det gamla familjeföretaget som svarar för modern fastighetsvård mot bakgrund av tradition och kunnande. Behrn Fastigheter har som målsättning att vårda våra hyresgäster.

Länsförsäkringar

Länsförsäkringar Bergslagen är både försäkringsbolaget och banken som gör det enklare för dig att sköta ditt företag. Få smidig hjälp med ekonomi och försäkring och få mer tid över till annat. Tillsammans med dig hittar vi en lösning för ditt företag.

Örebro Universitet

Örebro universitet är ett av Sveriges mest expansiva universitet med cirka 17 000 studenter.