Drivhuset ny värd för utmärkelsen Årets Entreprenör

Nyhet 9 feb 2018 Skrivet av: Anders Jakobson

Den ärorika Utmärkelsen Årets Entreprenör delas i år ut på Drivhusdagen i Almedalen 2 juli. Detta tack vare ett nytt samarbete mellan Drivhuset och Stiftelsen Bolleks Kunskapsfond.

- Utmärkelsen Årets Entreprenör handlar om att lyfta fram och utveckla etablerade företagare som har det där lilla extra i när det kommer till utveckla, kommunicera och vara en stimulerande förebild. Därför är det extra roligt att vi skapat en ny plattform för priset ihop med Drivhuset, som fokuserar på att hjälpa till att utveckla morgondagens entreprenörer och framtida prisvinnare, säger Lars-Göran Andersson som är ordförande för Stiftelsen Bolleks Kunskapsfond.

Det nya samarbetet innebär att Drivhuset, från och med nu, får äran att agera värd för prisutdelningsceremonin där Utmärkelsen Årets Entreprenör tillkännages. Att det i år blir i Almedalen är ingen slump.

- Utmärkelsen handlar om att uppmärksamma entreprenörer och deras betydelse för vårt samhälle. Vilket sammanhang passar bättre än Sveriges givna mötesplats för att prata samhällsfrågor, akademi och entreprenörskap, säger Anna-Carin Sandberg Jödahl, VD på Drivhuset Norden och som själv kommer att vara på plats i Visby den 2 juli.

Prisutdelningen Årets Entreprenör kommer att bli höjdpunkten på en inspirerande och händelserik Drivhuset-dag i Almedalen.

- Vi är glada och stolta över samarbetet med Stiftelsen Bolleks Kunskapsfond och det kommer att märkas den 2 juli, säger Anna-Carin Sandberg Jödahl.