Drivhuset24

Kalender 8 november 2017 - 13:00 till 9 november 2017 - 13:00 Högskolan i Gävle

"Tänk er att ni sitter med ett uppdrag som ska vara färdigt på 24 timmar, det är utgångspunkten i Drivhuset24 som förmodligen är Sveriges vaknaste tävling!"

Drivhuset24 är en tävling där studenter möter företag och organisationer från näringslivet för att lösa deras verkliga behov/problem på 24 timmar. Teamen består av studenter från olika utbildningsinriktningar på Högskolan i Gävle och lottas efter slumpen.

Anmälda deltagare kommer, innan tävlingen, att genomgå en komprimerad variant av Drivhusets affärsutvecklingsutbildning som är framtagen tillsammans med Chalmers Entreprenörskapsskola. Syftet med detta är att studenterna ska vara än mer förberedda och har tagit del av olika verktyg som kan hjälpa personen och dennes team att finna en eller flera lösningar på det aktuella caset.

Till sin hjälp, under tävlingsdygnet, har studenterna tillgång till ett antal coacher som är experter inom det område som är kopplat till aktuell fas i processen. Dessa coacher kan vara väldigt nyttiga för deltagarna när de till exempel har kört fast eller önskar få nya infallsvinklar och stimulera kreativiteten.

Studentlagen kommer slutligen presentera sina lösningar för en noga utvald jury som även korar vinnarlaget.

KRITERIER FÖR ATT FÅ DELTAGA

·      Studerar på Högskolan i Gävle
·      Är driven och kreativ
·      Pratar, läser, skriver och förstår svenska obehindrat

OBSERVERA! Den officiella anmälan är nu stängd och frågor samt övriga funderingar hänvisas till gavleborg@drivhuset.se