Drivhuset24 - Anmäl dig här!

Kalender 8 november 2017 - 13:00 till 9 november 2017 - 13:00 Högskolan i Gävle

Tänk er att ni sitter med ett uppdrag som ska vara färdigt på 24 timmar, det är utgångspunkten i Drivhuset24 som förmodligen är Sveriges vaknaste tävling!

En länk till anmälan hittar du längre ned på denna sida!

Drivhuset24 är en tävling där du som student möter företag och organisationer från näringslivet för att lösa deras verkliga behov/problem på 24 timmar. Du kommer att ingå i ett team med andra studenter från olika utbildningsinriktningar för att därmed bilda ett tvärvetenskapligt lag. Drivhuset Gävleborg lottar lagen efter slumpen.

Som anmäld deltagare kommer du även, innan tävlingen, att genomgå en komprimerad variant av Drivhusets affärsutvecklingsutbildning som är framtagen tillsammans med Chalmers Entreprenörskapsskola. Syftet med detta är att du som student ska vara än mer förberedd och ha tagit del av olika verktyg som kan hjälpa dig och ditt team att finna en eller flera lösningar på det aktuella caset.

Till er hjälp, under tävlingsdygnet, har ni tillgång till ett antal coacher som är experter inom det område som är kopplat till aktuell fas i processen. Dessa coacher kan vara väldigt nyttiga för er när ni till exempel har kört fast eller önskar få nya infallsvinklar och stimulera kreativiteten.

Ni kommer slutligen presentera era lösningar för en noga utvald jury som även korar vinnarlaget.

KRITERIER FÖR ATT FÅ DELTAGA

·      Du studerar på Högskolan i Gävle
·      Du är driven och kreativ
·      Du pratar, läser, skriver och förstår svenska obehindrat

Så vad väntar du på? Anmäl dig redan idag!

OBSERVERA! Det är ett oerhört begränsat antal platser och baseras, förutom på antalet, även på utbildningsinriktning så har exempelvis ett antal personer inom en viss utbildningsinriktning redan anmält sig så kan du vid ett senare tillfälle hamna på reservlistan. Anmälningarna behandlas skyndsamt och återkoppling sker snarast möjligt.