Partners

 

1

Finansiär

Linnéuniversitetet

Linnéuniversitetet är ett av Sveriges nyaste lärosäten och det sjätte största. Beläget i Småland sträcker sig detta moderna universitet från Växjö till Kalmar.

Tillväxtverket

Tillväxtverket underlättar förnyelse i företag och regioner, och gör det enklare för företag. Vårt arbete bidrar till hållbar tillväxt. Tillväxtverket är en nationell myndighet.
2

Partner

LRF Konsult

Vi erbjuder tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare oavsett bransch. Alla är välkomna oavsett vilken bransch ni tänker inrikta er på.

Länsförsäkringar Kalmar län

Länsförsäkring Kalmar län hjälper dig med de försäkringar du behöver i ditt företagande.

SEB

SEB erbjuder små och medelstora företag anpassade tjänster, som ursprungligen utvecklades i samarbete med bankens större företagskunder. Dessutom har vi ett stort antal tjänster som vänder sig särskilt till småföretag och entreprenörer.

Visma Spcs

Visma underlättar och automatiserar affärsprocessen. Ingår i partnersboxen. Erbjuder 1 år gratis bokföringsprogram.
3

Samarbetspartner

ALMI Företagspartner

Almis vision är att skapa möjligheter för alla idéer och företag att utvecklas. Med rådgivning, lån, riskkapital och inkubation möter de kunder i företagandets alla faser.

Kalmar Science Park

Kalmar Science Park stärker regionens attraktivitet genom att tillföra nytänkande, inspiration och nätverksbyggande i nära samarbete med näringslivet och Linnéuniversitetet.

Kalmarsund Promotion

Kalmarsunds största nätverk för företagare! Anordnar luncher i olika teman i hela länet. Här samlas alla företagare som vill nätverka!