Sök nu till Driva Framåt - The Camp

Nyhet 14 feb 2014 Skrivet av: Linda Olsson

Driva framåt - The Camp riktar sig till dig som är kvinna och har drivit företag i minst två år, antingen på egen hand eller tillsammans med någon annan, och som vill att ditt företag ska växa och nå nya marknader. Är det du? 

I projektet ingår Driva framåt - The Camp - en affärsutvecklingsresa på tre dagar med syfte att skapa en verklig förändring för dig och ditt företag.  Målet är att du ska komma ut på en högre nivå, med en vassare tanke, tydligare målbild och energi att faktiskt genomföra de utvecklingstankar som fötts, utvecklats och slipats på under the Camp.

Detta ingår i camp-paketet:

• 9 april - De utvalda deltagarna träffas för första gången och får samtidigt träffa en tidigare campdeltagare som upplevt ett stort lyft genom sin medverkan. Hör om en inspirerande utvecklingsresa och umgås över en bit mat.

• 7-9 maj - Tre intensiva dagar med handledd affärsutveckling, utmanande frågor, nya kontakter, nytt driv och formandet av en handlingsplan. Planen presenteras för våra Idéänglar, som förutom att bidra med feedback och kompetens också innebär stora möjligheter för framtida utveckling.

• 27 maj - Vi träffas igen för att reboosta tillsammans. Hur har planerna landat? Vilka är era nästa steg?

• I höst - Uppföljningsträff för att se hur deltagarna och företagen har utvecklats och hur de kan utvecklas vidare genom inspiration från varandra.

Dessutom har deltagarna möjlighet att bli en ambassadör för företagande i Kalmar län!

Kriterier
Du är kvinna, har drivit företag i minst två år och har det som din huvudsakliga sysselsättning.

Kostnad
Projektet är starkt finansierat. Som deltagare betalar du endast 2000 kronor för affärsutveckling, coachning, unika verktyg och inspiration. Mat och logi ingår på härliga Guntorps Herrgård, Öland.

Vill du vara med?
Ansök genom att klicka på länken nedan "Ansök till Driva framåt - The Camp" senast 5 mars. Deltagarna väljs ut av Drivhuset baserat på utvecklingspotential och meddelas 13 mars.

Ansök till Driva Framåt - The Camp här! 

Charlotte Niklasson
Kontaktperson & projektledare
Mejl: charlotte.niklasson@drivhuset
Tele: 070-351 57 79