Första årskullen tar examen i Drivhuset Process

Nyhet 6 dec 2013 Skrivet av: Linda Olsson

I oktober 2013 drog första omgången av den kvalitetssäkrade och innovativa utbildningen Drivhuset Process igång i Kalmar. Nu tar första årskullen sin Process-examen. 

Drivna studenter från Linnéuniversitetet tog chansen och gick den kvalitativa utbildningen Drivhuset Process när den hade premiär i oktober 2013. Under 10 veckor träffades klassen, hade workshops, lärde sig nya sätt att se på sin idé och sitt värdeerbjudande. De fick kunskap och självförtroende i att utveckla sin idé till något slagkraftigt - antingen till ett företag eller som ett projekt. 

Många av studenterna hade inte en idé när de påbörjade utbildningen, vilket inte är ett krav för att gå utbildning. Första workshopen handlar just om att titta på vad man själv kan och vilka man känner - och på så sätt utveckla och skapa en idé. Resultatet av detta blev 6 starka och kreativa affärsidéer, som skiljer sig från varandra men som alla grundar sig i internationellt framtagna innovationsverktyg från de främsta forskarna inom just innovation och affärsutveckling. 

Vi är oerhört stolta över den första klassen som genomgått utbildningen! Starkt jobbat och tack för ett fantastiskt engagemang!

Vill du också ta chansen och utveckla entreprenören i dig? Sök till nästa omgång av Drivhuset Process. Begränsat antal platser och snart är de slut. Läs mer här: Drivhuset Process - start i februari 2014! 

På bilden, från vänster: Yunfeng Wang, Danny Dressler, Michelle Winter, Dennis Åström & Lill Andersson. (Gullis Konya saknas på bilden). 

Foto: Linda Olsson, Drivhuset.