Drivhuset söker marknadsförare på 25% - Är du vår nya kollega?

Nyhet 25 nov 2015 Skrivet av: Elin Karlsson

Nu är det dags att komplettera vårt team med en ytterligare en talang och vi söker dig som är student och vill arbeta extra som marknadsförare på 25%. 

Som marknadsförare på Drivhuset ska du självständigt arbeta med verksamhetens marknadsföring utefter marknadsstrategi och budget. Du arbetar från idé till genomförande och kommer bland annat att ha hand om Drivhusets sociala medier, skriva nyhetsbrev, ansvara och uppdatera hemsida, planera klassbesök, planera och närvara på mässor och framförallt vara närvarande bland Linnéuniversitetets studenter.

Vi erbjuder dig ett arbete med stort ansvar, där du uppmuntras att fatta egna beslut, leda och planera ditt eget arbete. Som marknadsförare hos oss är du en del av ett utvecklande team där vi alla hugger i och gör vad som behövs för stunden. Vi tillämpar frihet under ansvar och till stor del kan du styra din egen arbetstid. 

Kvalifikationer:

* Student inom relevanta studier för arbetet

* Driven med en ”ta-för-sig” anda

 *Är positiv, kreativ och engagerad

*Vill synas och entusiasmera andra studenter

Tjänsten är en projektanställning från februari– juni. Sista ansökningsdag är den 6/1-16, intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att söka, skicka CV och personligt brev till elin.karlsson@drivhuset.se  

Om Drivhuset:

Drivhuset är en nationell organisation med 15 kontor från Umeå i norr till Malmö i söder, gemensamt är vi Sveriges största aktör för högskolenära entreprenörskap. Drivhusets huvudmål är att hjälpa eftergymnasiala studenter och alumner att starta och driva företag samt utveckla sitt entreprenörilla driv. Genom att erbjuda vägledning, praktisk utbildning och Drivhuset Loopa-metod hjälper Drivhuset studenter att hitta sin egen inre drivkraft och förverkliga sina drömmar, oavsett om det innebär att starta företag eller vara entreprenöriell i befintligt organisationer.