ENTREPRENÖRSDAGEN 2017 - Bingo Rimér & Viktoria Wyckman

Kalender 10 maj 2017 - 13:00 Valhall, Högskolan i Gävle

Vill du också ta chansen och inspireras av Bingo Rimér & Viktoria Wyckman på Drivhuset Gävleborgs Entreprenörsdag 2017? Anmäl dig då via länken nedan!

DELTAGANDET ÄR KOSTNADSFRITT FÖR STUDENTER!

Den största utmaningen i att nå fram med sitt budskap och varumärke i dagens moderna medialandskap är att veta hur man skall gå tillväga i djungeln av alla kommunikationsmöjligheter.

Som två representanter av både det gamla traditionella och det nya moderna digitala medialandskapet så kommer Viktoria och Bingo att vägleda er genom en snårig stig av olika vägval och plattformar när det kommer till varumärkesbyggande kommunikation. 

Det blir en spännande och mycket underhållande föreläsning där de även lyfter fram fördelarna respektive nackdelarna då och nu. Vad kan vi ta med oss från det förflutna och vad borde vi skrota helt? Vad ansåg man vara en lyckad kampanj då i det analoga medialandskapet och vad är en lyckad kampanj idag. 

Oavsett om det gäller ditt personliga varumärke, ett företag eller kanske en ny produkt så finns det vissa fundamentala grundregler att förhålla sig till och som alla kan ha nytta av. Viktoria och Bingo kommer dela med sig av sina egna erfarenheter och även ge handfasta, enkla råd för att ta en position i det nya digitala medialandskapet.

Föreläsningen består av bland annat följande punkter.

- Anekdoter i den digitala revolutionen 

- Media då och nu. Tv-döden

- Youtube, så fungerar det!

- Tips och råd hur man lyckas med sin digitala närvaro

- Frågestund

…och du har väl heller inte missat att anmäla dig till Marcus Oscarssons inspirationsföreläsning? Följ denna länk för att komma till den anmälan: www.drivhuset.se/gavleborg/event/entreprenorsdagen-2017-marcus-oscarsson