ENTREPRENÖRSDAGEN 2017

Kalender 10 maj 2017 - 09:00 till 16:00 Valhall, Högskolan i Gävle

Äntligen är det dags igen för Entreprenörsdagen som arrangeras av Drivhuset Gävleborg – helt kostnadsfritt för dig som student på Högskolan i Gävle!

Tidigare år har vi haft inspirerande gäster som Petter Askergren, Sigge Eklund, Elaine Eksvärd, Anders Bagge och guldtränaren Håkan Erikson.

Detta år gästas vi av inga mindre än Marcus Oscarsson, Viktoria Wyckman & Bingo Rimér. Men inte nog med det, du som student kan få ut än mer av Entreprenörsdagen genom att vara med på olika aktiviteter & tävlingar som pågår under dagen – du väljer dock själv vad du vill delta på, ett smörgåsbord där det är du som bestämmer!

Anmälan till de olika inspirationsföreläsningarna sker genom två särskilda formulär, för att komma åt dessa följer ni länkarna här:

För att anmäla sig till Marcus Oscarssons inspirationsföreläsning, besök denna sida: www.drivhuset.se/gavleborg/event/entreprenorsdagen-2017-marcus-oscarsson
För att anmäla sig till Bingo & Viktorias inspirationsföreläsning, besök denna sida: www.drivhuset.se/gavleborg/event/entreprenorsdagen-2017-bingo-rimer-vikt...

Observera att det är begränsat antal platser och först till kvarn som gäller.

För att delta på de olika entreprenörsmomenten och tävlingarna mellan de olika inspirationsföreläsningarna räcker det med att vara på plats när det händer under dagen. Se schemat som dyker upp lite längre fram för exakta tider.

  • Datum: 10 maj
  • Tid: 09:00 – 16:00 (Du väljer dock själv hur mycket eller hur lite du vill vara med)
  • Plats: Valhall, Högskolan i Gävle
  • Kostnadsfritt för studenter!

Projektfinansiärer & medarrangörer för Entreprenörsdagen 2017 är Ljungbergsfonden och Högskolan i Gävle