Kalender 26 June 2019 - 17:10 to 11 August 2019 - 23:55 Örebro och Askersund

Den fjärde fasen i Zinkgruvans entreprenörsprogram re:think erbjuder ett unikt acceleratorprogram för startups, som har en affärsidé med kopplingar till hållbarhetsmålen. Som deltagare i acceleratorfasen får du möjlighet att växla upp och utveckla din affärsidé och ditt företag vidare, för att nå ut till en bredare marknad. Under programmet får du stöd och tillgång till våra affärsutvecklare och specialister, som hjälper dig att spetsa din affärsmodell och ditt värdeerbjudande, så att du kan ta din idé och ditt företag vidare till nästa nivå.

När börjar programmet?

Acceleratorprogrammet pågår mellan september och december 2019, men det finns möjlighet att få tillgång till kontorsplats redan från den 19 augusti. Kontorsplats kommer att erbjudas i Askersund och i Örebro.

Vem kan ansöka?

Re:thinks acceleratorprogram riktar sig till dig som vill satsa på din affärsidé/startup och utveckla den vidare till nästa steg. Att delta i acceleratorfasen är helt gratis men det är viktigt att du har möjlighet att avsätta den tid som krävs, vilket motsvarar minst en halvtidstjänst (20 tim/veckan).

Vad får du som blir antagen?

Du erbjuds affärsutveckling och individuell coachning av Drivhusets affärsutvecklare varje vecka, med fokus på att vässa din affärsmodell för att tydligt kunna förmedla värdet och nyttan av din produkt/tjänst. Vi lägger mycket tid på att ta ditt erbjudande närmare marknaden och kunderna. Startups med rätt potential kommer också kunna få möjlighet till finansieringsstöd under programmet.

För ansökan och mer information om kriterierna Klicka här!