Drivhuset Gävleborg söker en Verksamhetsledare!

Vi utvecklar arbetslivets nästa entreprenörsförmågor.

Vill du vara med?

Drivhuset vägleder och inspirerar entreprenörsförmågor till att förverkliga sina idéer. Genom gedigen kompetens och professionellt arbete, hjälper Drivhuset nya entreprenörer att starta och driva företag samt att stimulera entreprenörskap bland studenter. Drivhuset andas engagemang, utveckling och kreativitet. Vi söker dig som gör detsamma!

 

Innovatörer. Inspiratörer. Det är vi!

Drivhuset vägleder och inspirerar entreprenörsförmågor till att förverkliga sina idéer. Genom gedigen kompetens och professionellt arbete, hjälper Drivhuset nya entreprenörer att starta och driva företag samt att stimulera entreprenörskap bland studenter. Drivhuset andas engagemang, utveckling och kreativitet.

Vi söker dig som gör detsamma!

 

Engagerad. Entreprenörsdriven. Det är du!

Vill du vara Drivhusets representant bland viktiga aktörer i näringsliv och offentlig sektor, såväl regionalt som nationellt?

Önskar du dig en varierande arbetsdag med alltifrån att hålla inspirerande föredrag - vägledningar till studenter på Högskolan i Gävles - till att driva en verksamhet? Har du förmågan att utforma Drivhusets strategi samtidigt som du är en stöttande coach för entreprenörer.

Är svaret på frågorna ja? Läs vidare!

Du kommer att arbeta med strategi och affärsutveckling med tillhörande ekonomiansvar, såsom uppföljning, rapportering och budgetarbete. En central roll är att vara där högskolans studenter finns och vara ett stöd i processen i deras utveckling av sina idéer. I rollen är samverkan och relationsbygge, såväl internt inom Högskolan i Gävle som externt viktiga delar. Då du ansvarar för finansiärer och varumärkesprofilering är även marknadsföring och försäljning viktiga delar. Vidare har du kontinuerlig kontakt med styrelsen som är ett stöd i ditt arbete.

Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet av relationsskapande försäljning, affärsutveckling och ekonomi. Eget kontaktnät inom det offentliga, företag och organisationer i regionen är önskvärt. Det är meriterande om du har drivit eget företag. Relevant högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper är ett krav.

Som person är du utåtriktad och engagerad samt har en mycket god kommunikativ förmåga, såväl i tal som i skrift. Vi söker dig som har god social kompetens tillsammans med ett positivt förhållningssätt vilket leder till att du på ett framgångsrikt sätt skapar relationer. Du har ett helhetsperspektiv och du är likväl operativ som strategisk samtidigt som du har ett sinne för affärer. Du brinner för att utveckla både dig själv och andra.

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning med inledande provanställning om sex månader.

Tjänsten är på heltid med placeringsort Gävle.

 

Hur ansöker jag?

Välkommen med din ansökan till gavleborg@drivhuset.se.

Märk ämnesrad med ”Verksamhetschef-Drivhuset”.

Intervjuer sker löpande, men sista ansökningsdag är 15 mars 2019.

Vid frågor gällande tjänsten kontakta gärna styrelseordförande

Staffan Thegel 079-3390699 eller staffan.thegel@drivhuset.se.