VIP

I Drivhuset VIP uppmärksammar vi entreprenörer som har arbetat tillsammans med oss i deras entreprenöriella resor. Genom olika koncept lyfter vi våra Very Important Persons genom exklusiva intervjuer, evenemang och aktiviteter. Först ut lanserar Drivhuset VIP konceptet ”Drivhuset intervjuar”.

Intervjuer 

Under sidan Drivhuset Intervjuar släpper vi exklusiva intervjuer med entreprenörer som har träffat oss genom deras entreprenöriella resor. 

Klicka här för att komma till den senaste intervjun.
 

Läs fler intervjuer

Unison Watches: Sebastian Andersson ”Drivhuset har en fantastisk förmåga att driva fram viljan hos folk”
                      
Märy Design: Vinnaren av Drivhuset Sommarföretagare 2017 Marie Ottosson: ”Det gav mig motivation och mod att ta tag i mitt egna företag.”

Foraldrahandledning.se: Malin Lankinen driver företag på resande fot​   

LaddkonceptChristian Bergstrand bakom Laddkoncept: ”Jag kände att det är nu eller aldrig!”

MpireMohammad Selwaye driver marknadsföringsbyrån Mpire: ”Vi ville skapa något stort i vårt nya hemland”                   

Earth BiteAlice Moradian vann Årets Blivande Entreprenör 2017 och driver idag företaget Earth Bite: ”Jag har kombinerat studier med att bygga bolag, vilket är det bästa valet jag gjort i mitt liv”

Moodie Anna Björling bakom Moodie: ”Att jobba hårt och mycket är vi vana vid. Men när, var och hur, det bestämmer vi själva!”                               

Daniel ThorellDaniel Thorell driver företag vid sidan om sitt arbete som biolog: "Jag trivs med att driva företaget i liten omfattning" 

XV Atelier: Linnéa Magnusdotter driver företagen XV Atelier och Textilstudion: ”Nu håller vi på att spåna på hur vi kan hålla vår affärsplan och affärsidé med samma grunder i andra ställen av världen.”