Vi söker en Verksamhetschef!

Kalender 17 februari 2017 - 07:00 till 26 februari 2017 - 23:55 Textile Fashion Center, vån 2,5 (Skaraborgsvägen 3 A)

Vi utvecklar arbetslivets nästa entreprenörskapsförmågor.
Vill du vara med under utvecklingen?

 

Engagerad. Entreprenörsdriven. Det är du!

Vill du vara Drivhusets representant bland viktiga aktörer i näringsliv och offentlig sektor, såväl regionalt som nationellt? Önskar du dig en varierande arbetsdag med alltifrån att hålla inspirerande föredrag till att driva en verksamhet? Har du förmågan att utforma Drivhusets strategi samtidigt som du är en lagledare för dina anställda? Är svaret på frågorna ja? Läs vidare!

Som Drivhusets nästa Verksamhetschef kommer du att leda och fördela arbetet inom verksamheten för att uppnå mål och resultat samtidigt som du har personalansvar. Du kommer att arbeta med strategi och affärsutveckling med tillhörande ekonomiansvar, såsom uppföljning, rapportering och budgetarbete. En central del i rollen är samverkan och relationsbygge, såväl internt som externt. Då du ansvarar för finansiärer och varumärkesprofilering, är marknadsföring och försäljning viktiga delar. Vidare har du kontinuerlig kontakt med styrelsen.

Vi söker dig som har en akademisk utbildning från högskola eller universitet. Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet av relationsskapande försäljning, affärsutveckling och ekonomi. Vi tror att du som söker har ett stort kontaktnät i Borås och det är meriterande om du har drivit eget företag.

Som person är du utåtriktad och engagerad samt har en mycket god kommunikativ förmåga, såväl i tal som i skrift. Vi söker dig som har hög social kompetens tillsammans med ett positivt förhållningssätt vilket leder till att du på ett framgångsrikt sätt skapar relationer. Du har ett helhetsperspektiv och du är likväl operativ som strategisk samtidigt som du har ett sinne för affärer. Du brinner för att utveckla andra och har förmågan att motivera och entusiasmera dina anställda. Tillsammans skapar ni framtidens entreprenörer och företag!

Hur ansöker jag?

Välkommen med din ansökan till adress Drivhuset i Borås, Box 8000, 501 18 Borås alternativt via mail: staffan.loof@gmail.com. Märk kuvert eller ämnesrad med ”Verksamhetschef-Drivhuset”. Intervjuer sker löpande, men sista ansökningsdag är 26 februari. Vid frågor gällande tjänsten kontakta gärna Staffan Lööf, styrelseordförande.